Åbent alle ugens dage
MENUKORT"Ugens måltid” onsdag-lørdag kr.95,- Se tavlemenuen eller spørg personalet hvad ugens solide måltid bestå af - også som take away (se nyeste på facebook)
"Ugens salat" – fra onsdag-lørdag kr. 95,- Se tavlemenuen eller spørg personalet hvad ugens salat bestå af – også som take away (se nyeste på facebook)
”Du store verden” – onsdag-lørdag kr. 95,- Se tavlemenuen eller spørg personalet hvad ugens livret bestå af - også som take away (se nyeste på facebook)
Wraps med BBQ kylling kr. 95,- Stor hvedewraps – bbq kylling – hummus – creme fraiche dressing - salat, agurk, tomat og løg – sweet chili sauce
Volstrup Burger kr. 135,-
– grillet briochebolle – bøf af himmerlandskød – hjemmerørt estragonmayonaise – syltede rødløg, ost & bacon – friteret løgringe – farmer fritesStjerneskud kr. 165,-
– dampet og stegt fiskefilet – salat med rejer, røget laks, asparges og dild – toast – fiskeæg – kogt æg og rød dressingDet lille måltid - vælg mellem: mellem:
- Banesandwich – kr. 65,-
- Pom. Frites med remou, ketchup og mayo kr. 45,-
- Lille tapasanretning med grønt og brød kr. 65,-
- Snackskurv med frites-løgringe-chili cheese,kyllingnuggets kr. 65,-
- Fish og Chips kr. 75,-
- ”Dagens søde tand” – kage, trifili eller lign. - kr. 35,-
”Livretter” holder sommerferie og er tilbage i september måned
– ”Livretter” tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og hvad der sker i køkkenet. Vi slipper kreativiteten fri, bryder rammerne for det traditionelle antal retter osv. Vi skal nok sørge for at du går mæt og glad fra bords. Se overskrifterne til ”livretter” på tavlemenuen eller spørg personalet – serveres lørdage fra kl. 17.00Vi vil blive super glade, hvis du vil bruge 2 min og bedømme os på Tripadviser og Google - TAK
Kontakt Kenneth -Og hør meget mere om livretter, social dining, hemmelige menuer, take away, selskaber, jule og nytårsmenu restaurant@volstrup.dk
Social dining: I sidder sammen som selskab på min. 10 personer.
Vi serverer nogle kolde/ lune retter i skåle, på planker eller fade, som bliver præsenteret ved bordet.
Det er så her, I deles om maden, snakken går, og alt efter jeres valg af antal retter bliver middagen ikke afbrudt. Vi har tit præsenteret ”social dining” som en buffet, der sendes rundt ved bordet.
Menuen bestemmes af kokken og tager udgangspunkt i kolde anretninger, lysten og kreativiteten til at lave mad, lune retter, eventuelt det søde køkken, sæsonens udvalg af råvarer og hvad vi kan skaffe af lokale råvarer.
Forudbestilt min. 10 cou – fra kr. 175,-