• CAFE KORT  Juli

    Surdejspizza med tomat og ost kr. 95,-
    Vælg to af følgende fyld: Oksekødskebab, kyllingestrimler, peperoni, kartoffel, løg, peberfrugt, champion og salat.

    Burger kr. 135,-
    Grillet briochebolle – bøf af himmerlandskød – hjemmerørt estragon mayonaise – syltede rødløg, ost & bacon, salat, tomat og agurk friteret løgringe – farmer frites.

    Dagens banesandwich kr. 65,-

    Pommes Frites med remou, ketchup og mayo. Kr 45,-

    Snackskurv med frites-løgringe-chili cheese, kylligenuggets. Kr 95,-

    Fish & chips. Kr 95,-

    Køkkenets åbningstider (vejledende)

     

     

     

    Mandag

    12.00-20.00

    BAR-MENU

    Tirsdag

    12.00-20.00

    BAR-MENU

    Onsdag

    12.00-20.00

    CAFE-MENU 

    Torsdag

    12.00-20.00

    BAR-MENU 

    Fredag

    12.00-18.00

    CAFE-MENU 

    Lørdag

    Lørdag

    11.00-16.00

    16.00-18.00

    CAFE-MENU 

    BAR-MENU

    Søndag

    Søndag

    11.00-16.00

    16.00-18.00

    CAFE-MENU

    BAR-MENU

    Bar-menukort:

    Tunsalat med plukket salat og surdejsbrød kr. 95,-

    Surdejspizza kr. 95,-

    “Banesandwich” kr. 65,-

    Fritter kr. 45,-

    Social dining fra kr. 250,- (forudbestilles min. 8 cou.)

    Vi serverer 6-9 forskellige anretninger - kolde/ lune retter. Det er så her, I deles om maden, snakken går. Mængden af mad er den samme i prisklassen fra kr. 250,- og opefter, forskellen ligger i, om det er 6, 9 eller 12 forskellige smagsoplevelser/retter. Menuen bestemmes af kokken og tager udgangspunkt i kolde anretninger og kreativiteten til at lave mad, lune retter.

    Ugens Måltider:

    Uge 27-31: Ugens måltider holder sommerferie.

    Uge 32: Fadkoteletter med ris. Uge 33: Lasange med salat. Uge 34: Skinkeschnitzel med pommes saute, ærter og smørsovs.  Uge 35: Farseret porrer med skysauce, kogte grønt og kartoffel. Uge 36: Tikka masala med ris. Uge 37: Braiseret spoleben rodfrugter og skysauce. Uge 38: Frikadeller med rødkål, surt, kartoffel og sovs.

Dagligdagens social dinning på Volstrup
forudbestilt min. 10 cou.

Social dining: I sidder sammen som selskab på min. 10 personer.

Vi serverer nogle kolde/ lune retter i skåle, på planker eller fade, som bliver præsenteret ved bordet.

Det er så her, I deles om maden, snakken går, og alt efter jeres valg af antal retter bliver middagen ikke afbrudt. Vi har tit præsenteret ”social dining” som en buffet, der sendes rundt ved bordet.

Menuen bestemmes af kokken og tager udgangspunkt i kolde anretninger, lysten og kreativiteten til at lave mad, lune retter, eventuelt det søde køkken, sæsonens udvalg af råvarer og hvad vi kan skaffe af lokale råvarer.

Forudbestilt min. 10 cou – fra kr. 175,-

Vine og øvrige drikkevarer

Se vinkort og øvrige drikkevarer her

  • Har du spørgsmål?

    Eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på netop jeres ønsker. Kontakt vores vært Kenneth og hør meget mere om livretter, social dining, hemmelige menuer, take away, selskaber, jule- og nytårsmenu.

    Kenneth Kragelund restaurant@volstrup.dk / Tlf. 98 55 18 44

  • Find vej

    Restaurant & Café Volstrup
    Rosbjergvej 5
    9500 Hobro

    (GPS 9610 Nørager)

    Tlf.: 98 55 18 44
     

Cookies på hjemmesiden

Denne side bruger cookies til at optimere din oplevelse af siden, til statistik og til målrettet markedsføring.
Ønsker du ikke, at vi bruger cookies til markedsføring, så vælg "funktionelle".

Funktionelle cookies:
Cookie for at gemme dit cookievalg, Anonym trafik analyse, ASP.NET sessionID

Se cookie liste her